Teknisk support

Utökad support: – expertkunskap som tjänst

Förutom stöd för all maskinvara och programvara från INSYS icom, erbjuder vår kundtjänst även utökad support på många områden som en individuell tjänst.

På så sätt hjälper vi dig med de miljöer som omger din maskinvaru- och programvarulösning från INSYS icom och kompletterar detta med analys och avancerade konfigurationsämnen. Du drar nytta av vårt teams mångåriga datakommunikationsexpertis.

Utökad support är tillgänglig för kunder med INSYS maskinvaru- eller programvarulösningar. Du kan använda detta som en on-demand-tjänst med fakturering baserat på tidsåtgång, beroende på individuella krav och uppdrag. Vi arbetar efter fast timpris och debiterar tjänster på halvtimmesbasis.

Kontakta oss gärna med din supportförfrågan på support@insys-icom.de

Jämför våra supportvarianter

Utökad support Kunder använder detta enligt överenskommelse och mot en avgift för följande områden, som går utöver funktionen och konfigurationen av INSYS icoms maskinvara och programvara och relaterar till närliggande miljöer eller lösningar samt högt specialiserade användningsfall:

• Äldre maskinvara som analoga modem, GSM-modem, Powerline, Powerline GP och tillbehör
  • Fast programvara och programvara från INSYS icom med fokus på enskilda Lua-skript, äldre programvara (HSComm, VCOM), sandboxprogrammering, loggfilsanalys oberoende av produktkonfiguration, analys av nätverksmiljöer, detaljerad analys av enhetsdrift samt appar och molntjänster, datapunktmappning inom INSYS Monitoring App eller ICOM Data Suite, datavisualisering med instrumentpaneler

• Komplexa och begränsade produktrelaterade nätverksteman, inklusive VPN-infrastrukturer bortom INSYS-specifika konfigurationer, VPN från tredje part, säkerhetskontroller

• M2M SIM-kort relaterade till driftövervakning, anslutningar på begäran, specifika meddelanden

• Komponenter från tredje part, inklusive utvärdering av anslutningsämnen, konfiguration av enheter från tredje part, programmeringsstöd (t.ex. ansluten PLC), konfiguration och prototypuppgifter som förberedelse för stora utrullningar

• Support för återförsäljare i Connectivity Suite – VPN Enterprise

Standardsupport: Alla kunder får i allmänhet support på följande områden och ämnen som gäller signalstyrka.

• INSYS icom-router med icom OS eller INSYS OS, inklusive tillbehör, driftsättning, konfiguration, felsökning och support inom mobil kommunikation

• icom Connectivity Suite (ICS) inklusive routerregistrering, datorregistrering, routing och säkerhetsfrågor, anslutningar till Kina, grunderna i VPN-topografi

• icom Router Management (iRM) inklusive kontohantering, routerregistrering, uppdateringsplanering och implementering

• icom Data Suite (iDS) inklusive licensiering, id-behållarkonfiguration, protokoll, gränssnitt, grundläggande datainsamling
  • M2M SIM inklusive tariffer, installation, anslutningsproblem, antennkonfiguration och signalstyrka

Telefonsupport – kontaktuppgifter

Vårt kundtjänstcenter hjälper dig gärna:

• vid planeringen
  • vid driftsättningen
  • vid driftstörningar

Tillgänglig: Måndag–fredag kl. 8.00–12.00 och 13.00–17.00

Menu