Teknisk support

Teknisk support – din hjälpcentral hos INSYS icom

Här får du kompetent, teknisk support för produkter och lösningar från INSYS icom.

Se våra installationsinstruktioner (snabbinstallationsguider) och den inbyggda hjälpen i routerns webbgränssnitt för installations- och konfigurationsfrågor. Knappen med ett frågetecken ”?” öppnar användbara hjälptexter.

Första steget:
Välj ett supportämne.

Konfiguration, produktinställningar och videoguider

Onlinehjälp,
vanliga frågor

Nedladdningar för programvara, verktyg och handböcker

Defekt enhet (RMA)

Utökad support som tjänst

Jämför våra supportvarianter

STANDARDSUPPORT
Standardsupportens omfattning
Du använder redan standardsupporten. Klicka på knappen för att läsa mer.
UTÖKAD SUPPORT
Den utökade supportens omfattning
Behöver du vår utökade support? Klicka på knappen för att läsa mer.
Jämför våra supportvarianter
STANDARDSUPPORTENS OMFATTNING
DEN UTÖKADE SUPPORTENS OMFATTNING
Jämför våra supportvarianter
STANDARDSUPPORTENS OMFATTNING
DEN UTÖKADE SUPPORTENS OMFATTNING

Håll dig uppdaterad

Den senaste versionen av den fasta programvaran för icom OS kan nu laddas ned.

Viktigt
MD5-hashfunktionenför OpenVPN-certifikat stöds inte längre. Från och med icom OS version 3.7 är funktionen inte längre tillgänglig på grund av allmänt kända sårbarheter. Mer information finns imotsvarande leveransmeddelande.

Telefonsupport – kontaktuppgifter

Vårt kundtjänstcenter hjälper dig gärna:

• vid planeringen
  • vid driftsättningen
  • vid driftstörningar

Tillgänglig: Måndag–fredag kl. 8.00–12.00 och 13.00–17.00

Menu