Teknisk support

Teknisk support – videoguider

Här hittar du videoguider och detaljerade förklaringar till INSYS programvarukomponenter och programfunktioner.

Guider – videor

Se våra senaste instruktionsvideor här.

Områdesblock 1: icom Connectivity Suite
Har du en router i serierna MRX, MRO, ECR eller SCR? Ta en titt på videoguide nr. 1 för operativsystemet icom OS.

Områdesblock 1: icom Connectivity Suite
Har du en router i serierna EBW, IMON, MoRoS eller RSM? Ta en titt på videoguide nr. 2 för operativsystemet INSYS OS.

Områdesblock 2: icom Data Suite
Har du en router i serierna MRX, MRO, ECR eller SCR? Ta en titt på videoguide nr. 3 för installation av icom Data Suite.

Telefonsupport – uppgifter

Vårt kundtjänstcenter hjälper dig gärna:

• vid planeringen
  • vid driftsättningen
  • vid driftstörningar

Tillgänglig: Måndag–fredag kl. 8.00–12.00 och 13.00–17.00